Error
  • JFolder::create: Could not create directory

Update: Outlook 25th -29th July 2011

New Debt ceiling Due date: wednesday.

Obama masih berkeras nak grand deal of 4trillion raise and tax hike... mintak org2 kaya amerika si tarik balik pengecualian cukai.

republican John Boehner plak nak balance plan, raise ceiling utang selari dengan deficit cut..  kurangkan social security benefit, medicare.

masalah skrang ni, dorg xnak responsible for action yg ada possibility impact american in direct, contoh nya hike tax. sebab nya, 2012 ni election dorg. 

sejam lepas Obama and Boehner masing2 wat press confrence utk public pasal plan dorg. so far, nampak macam jauh dari nak setuju dorg ni. dua2 degil.

impact dari speech dorg tu, as expected, yen dgn chf gain strength due to aversion from dollar. UJ wat low baru, uchf historical low..

Dollar index mungkin akan sampai tempat yang kita marking semalam. 

so, continue buy dip, tema kita dollar weak. 

selagi xde kata sepakat... sell je dollar.

 

http://www.oasiswealthbuilders.com/images/stories/dollarindex_d1_26jul_2011.gif

Oasis Wealth Builders Sdn. Bhd. (901084-K)
45-2, Jalan Cecawi 6/33, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Telephone: +603-61505605
SMS Only: +6019-6551028
GPS Coordinates: Lat : 3.162100, Long: 101.581850